Mari Haugen Smistad

Mari Haugen Smistad er en sanger, skuespiller, artist og låtskriver  fra Trondheim, med utdannelse fra Teaterhögskolan i Göteborg.

Siden gjennombruddet på musikalhimmelen, som  Scaramouche i «We Will Rock You» i Stockholm og Oslo, har Mari spilt utallige forestillinger på scener rundt om i Skandinavia. Hun er en erfaren formidler med over et hundretalls eventer i ryggen, og gir også ut egen musikk på trøndersk.

Andre utvalgte roller Mari har spilt  :  Janis Joplin i «27-The Club» på Brageteatret, Ilse i «Spring Awakening», Jenny i «Tolvskillingsoperaen» og Jeannie i «Hair» på Trøndelag Teater,  Sherrie i « Rock of Ages» på Chinateatern i Stockholm, Rizzo i «Grease», og Lena i «Vaffelhjarte»  på Haugesund Teater.  I 2017 har Mari blant annet medvirket i Robin Hood- Rai Rai på Trøndelag Teater. Nå gjør hun seg klar for Rizzo på Chateau Neuf!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *