Bjørnar Reime

Bjørnar vant i 2008 TV-serien Grease på TVNorge og spilte Danny i Oslo Spektrum. Bjørnar har siden den gang opptrådt på en rekke TV-program.

Han har vært fast sanger i bandet på «Skal vi danse», koret for Norge i Eurovison og sunget på andre program som f.eks Beat For Beat og Grunnlovsjubileet 2014. Bjørnar har spilt i HønefossRevyene «Helt På Knea» og «Helt Skrudd», «De Tre Musketerer» på Folketeateret og han har jobbet 2 sesonger på Color Magic som artist.

Bjørnar er fast medlem og vokalist i partybandet Yang-Breakers og har gjort mange opptredener med Hans Orkester og andre kjente partyband. Han spilte også «bad guy» rollen Harald i «Hotell Cæsar»  i 2014. Bjørnar er en av de faste artistene i showgruppen StarWorkers. Bjørnar jobber som freelance artist og opptrer stadig i både inn og utland. Bjørnar har 2 års utdannelse fra Bårdar, på Musikkteaterlinjen.

Han gleder seg til å ta frem brylkremen og skinnjakka og spille i Grease på Chateau Neuf!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *