CHATEAU NEUF

MAJORSTUAS STORSTUE I HJERTET AV OSLO
VELKOMMEN I TEATERET!

Chateau Neuf, som oversatt fra fransk betyr «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund. Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger. Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, foredrag, sceneshow, TV-produksjoner og lanseringer. Foto: Runhild Heggem v/ Studentenes Fotoklubb
På Chateau Neuf har man opp gjennom årene kunne oppleve noen av hovedstadens største musikal- og farsesuksesser i tillegg til at flere tv-produksjoner er blitt sendt direkte fra storsalen. Wenche Myhre gjorde en kritikerrost utgave av «Sweet Charity» og Runar Borge regisserte bl.a. «A Chorus Line», «I Blanke Messingen», «Billy», «Svindlere med stil» og «Sugar» for å nevne noen. Tv-program som «Melodi Grand Prix», «Idol», «Stjernekamp» og «Spellemannprisen» har blitt sendt direkte og senest gikk «Jungelboken». Våren 2018 har vi gleden av å ønske velkommen til «GREASE» med premiere 24. januar!

Taran har i nærmere 30 år vært leverandør av sceneunderholdning til det norske publikum i form av konserter, revyer, musikaler, teater og show. Taran AS står blant annet bak julekonserten Stille Natt Hellige Natt og oppsetninger som It's Showtime, Showgirls og Showgirls 2, Jungelboken og A Chorus Line på Chat Noir. Taran AS eies og drives av produsent Tor Arne Ranghus.

Les mer på TARAN.NO

StarWorks ble etablert i 2012 og har produsert og/eller regissert en rekke store tv- og sceneproduksjoner. Blandt disse kan nevnes Allsång på Skansen, Scandic Dinnershow, Melodi Grand Prix, Idrettsgalla, Amanda, Kvelden før kvelden, Norske Talenter, Crazy for you, Sound of Music, Eurovision Song Contest, Marcus & Martinus i Spektrum og Melodifestivalen.

Les mer på STARWORKS.NO

 

KUNSTNERISK TEAM


REGISSØR

Tom Sterri

KOREOGRAF

Tomas Adrian Glans


SCENOGRAF & KOSTYMEDESIGNER

Takis


EXECUTIVE PRODUSENT

Tor Arne Ranghus
Taran


PRODUSENT

Mattias Carlsson
StarWorks


PRODUSENT/PROSJEKTLEDER

Tore Sergei Myklebust
StarWorks


PRODUKSJONSLEDER

Gusty Udderdahl
Taran


MUSIKALSK ANSVARLIG

Matthew Reeve


LYDDESIGN

Erik Valderhaug


LYSDESIGN

Ragnar Horntvedt

INSPISIENT

Alf-Johnny Sørensen

KOSTYME SUPERVISOR

Shoni Wilkinson


LED

Geirr Johnsen


LED

Mehmet Özdemir